Fastighetsskötsel

Vivaldi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel fördelat på teknisk fastighetsskötsel och byggservice inomhus och utomhus.


Vivaldi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning fördelat på teknisk fastighetsskötsel och byggservice inomhus och utomhus. Vi arbetar såväl med enkla, kortare uppdrag som större totalentreprenader i alla sorters fastigheter – från industrilokaler till skolor, offentliga byggnader och centrum samt bostadsfastigheter.

Teknisk fastighetsskötsel är ett brett område där vi har hög kompetens inom styr- och reglerteknik, reparationer, sanering, el, ventilation och VVS. Uppdragen följer AFF:s arbetsbeskrivning med checklistor, avtal och föreskrifter men kan även läggas upp enligt våra kunders specifika önskemål.

Inom byggservice arbetar vi med underhålls- och bygguppdrag, renovering och tillbyggnad (ROT) samt tak- och fasadarbeten. Vi hjälper även till med att anpassa mark eller lokaler efter hyresgästernas olika behov, önskemål och krav.

För att skapa en helhetslösning kan dessa tjänster kopplas ihop i förmånliga årsavtal för varandemiljön tillsammans med våra andra tjänster inom markanläggning, trädgård, vinterunderhåll och transport/logistik. Vi erbjuder även produkter som storsäck för effektiv sortering och transport av avfall samt olika typer av Ecolösning för snygga och tåliga toppbeläggningar med hög miljöprofil.

Genom att upprätta drift- och underhållsavtal eller projektavtal tar Vivaldi helhetsansvaret för att antingen sköta driften och underhållet av en fastighet under en längre tidsperiod eller att genomföra enstaka byggprojekt inom överenskommen tid.
Vad kan Vivaldi hjälpa dig med?
Läs mer om kunduppdrag för inspiration. Har du frågor eller vill diskutera ett avtal, hör av dig till fastighet@vivaldi.se

Rensa i röran med Feng Shui

Med fler nya medarbetare har vi passat på att se över vår egen varandemiljö på kontoret. Feng Shui är en 4000 år gammal filosofi som syftar till att öka den livskraftiga energin – chi – i vår kringmiljö. Konceptet går att använda såväl inomhus som utomhus, i bostaden och på jobbet. Läs gärna mer om Feng Shui och låt en av våra konsulter inspirera er till en mer energigivande varandemiljö.
Kontakta: fastighet@vivaldi.se
Feng shui – harmoni i varandemiljö

Nytt drift- och underhållsavtal med Vega Energi

Allt fler företag har börjat uppmärksamma att Vivaldi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Ett nytt drift- och underhållsavtal har tecknades med Vega Energi under 2011 där vi som partner ser till att sköta anrika Berga örlogsskolor åt Fortifikationsverket.
Kontakta:
fastighet@vivaldi.se

© Vivaldi AB, Mårtensdalsgatan 16, 120 30 Stockholm. Telefon: 08-718 30 00. E-post: info@vivaldi.se       Cookie-policy